Over MM Partnerberichten Markten bezoeken op vakantie

Van onze vakanties van vroeger herinner ik me een aantal dingen nog heel goed. Het uren zwemmen en chillen in en rondom het zwembad en het bezoeken van allerlei marktjes zijn hier twee van. Mijn broertjes en ik vonden het niet altijd even leuk om naar marktjes toe te gaan, maar mijn ouders wilden echt elke kleedjesmarkt bezoeken. Soms namen we zelfs wel kleine dingen mee  op vakantie die we niet meer wilden, deze verkochten mijn broertjes en ik dan op een kinderkleedjesmarkt. Het doosje met spulletjes én een kleed lagen standaard achterin onze auto. We kwamen altijd met veel meer spullen thuis dan waarmee we twee weken eerder van huis waren vertrokken. Er zijn zelfs vakanties geweest waarop mijn vader twee keer moest rijden.. Ondanks dat we er toch altijd wel rekening mee hielden dat we geen te grote of zware dingen konden kopen en ook niet teveel. Ergens ging dit toch vaak weer mis. 
Ik kan me voorstellen dat er dingen zijn die je liever doet dan elk marktje af te struinen, wanneer je bijvoorbeeld een super relaxt huisje met jacuzzi gehuurd hebt. Toch is het wel erg leuk om te doen, het is gezellig en je hebt kans op het vinden van hele mooie en unieke items. 
 

Vakantie op Texel

 
Er zijn in Nederland ontzettend veel verschillende plaatsen waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Wanneer je een vakantiehuisje wilt gaan huren dan raad ik je zeker aan om eens een Texel huisje huren te gaan overwegen. Texel is één van de vijf Wadden eilanden die wij in Nederland hebben. Het is een ideale plek om jouw vakantie te vieren. Er is van alles te beleven en als je liever niks wilt ondernemen dan is er ook genoeg ruimte voor rust en natuur. Je zult je gegarandeerd thuis voelen op dit prachtige eiland.
 

Genoeg te doen

 
Zoals ik al zei hoef je je echt niet te vervelen op dit eiland. Er zijn ontelbaar veel activiteiten te doen van rustige activiteiten tot activiteiten waarmee jij in no – time vol met adrenaline zit. 
Het hele jaar door worden er verschillende markten georganiseerd. Er is bijvoorbeeld elke maandag een markt, maar er wordt ook ieder jaar weer een kerstmarkt gehouden. Daarnaast wordt er ook stilgestaan bij verschillende ‘’feestdagen’’ zoals de schapenfokdag.
Hou jij niet van markten? Wij kunnen ons dat bijna niet voorstellen, maar mocht dat toch het geval zijn dan zijn er nog genoeg andere dingen te doen. Hieronder heb ik een aantal dingen voor je op een rijtje gezet:

-        Ga een dagje naar het strand, pak je lunchpakketje in en je lievelingsboek. Genieten maar!
-        Hou jij niet van de zee? Ga dan naar het indoor zwemparadijs
-        Zin in een rustige dag? Ga dan lekker een boek lezen in de lounge van het restaurant/café. In de winter met een kop warme chocomelk mét slagroom en in de zomer met een ijskoude cola of biertje.

Waar kies jij voor? Markten bezoeken of toch liever één van de andere activiteiten?
 

Lees ook: