Over MM Geschiedenis Markt en Markten

Markten waar je blij van wordt !

Markt en Markten is marktleider in het promoten en publiceren van consumenten markten en gepaste evenementen voor zowel bezoek als voor verhuur van een kraam/grondplaats bij de adverteerders voor standplaatshouders. Thema markten, welke gehouden worden in de openlucht maar ook overdekte markten in ruimste zin des woord.

De Markt is bekend bij alle Nederlanders, zij hebben wel eens een speciale markt bezocht of bezoeken dagelijks c.q. wekelijks een wijk of dorpsmarkt. De eerste markt in het oude Holland werd rond de 1000e eeuw gehouden. Inmiddels verwelkomt Nederland ruim 1000 dag en weekmarkten. Elk weekend maar ook doordeweekse marktdagen met vele miljoenen bezoeken per jaar. De markt is met recht onderdeel van Nederlands culturele erfgoed. Tevens de sociale ontmoetingsplaats voor de vele culturen welke Nederland rijk is.

Daarnaast zijn er vele duizenden themamarkten zoals jaarmarkten, braderie´┐Żn, vlo en rommelmarkten, bio en boekenmarkten, streek en kaasmarkten, antiek, curiosa en kunst markten en vele themamarkten meer.

Bezoekers kunnen online de markten zoeken via de desktop pc maar ook via mobiel en IPad. Met het grootste assortiment aan thema markten met vele betrouwbare gemeentelijke dag en weekmarkten en marktorganisaties. Zij hanteren eerlijke markt prijzen voor kraam en grondplaats verhuur en een uitstekende marktenservice. Zo weten bezoekers van MarktenMarkten.nl precies wat zij mogen verwachten.