Over MM Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Bescherming persoonsgegevens. Wanneer je gebruik maak van de diensten, wil je gegevens laten zien voor contact. Privé-gegevens willen we privé houden. Zoals het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) heeft bepaald. Markt en Markten slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database en geeft je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Om gebruik te maken van onze diensten hebben we gegevens nodig zodat je bereikbaar bent waarbij het vertrouwen goed en juist is.

Informatie wat noodzakelijk is voor de diensten. Bedrijfsnaam: Voor het contact met geïnteresseerden Adres en woonplaats: Met het juiste adres is het vertrouwen voor de bezoekers een duidelijk feit Telefoonnummer: Zo nodig nemen we contact met je op over de dienst of deze juist is aangemeld en kunnen geïnteresseerden ook contact opnemen. Betaalgegevens: Om je order te kunnen verwerken maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer je met iDeal of overboeking betaalt, worden je gegevens in de administratie opgeslagen om de betaling aan jouw order te kunnen koppelen. Je bankrekeningnummer wordt alleen gebruikt wanneer je geld van ons terugkrijgt.

-->

Gegevens worden gebruikt voor het volgend. IP-adres: door je IP-adres te onthouden, zorgen we ervoor dat je enkel de info gaat zien welke relevant voor je is. E-mailadres: Aanbiedingen en nieuwsbrieven krijg je ook per e-mail. Als je daarvoor toestemming geeft wordt je op de hoogte gehouden. Uitschrijven is altijd een eerste optie. Klant gegevens: zodra je gebruik maakt van onze diensten hebben we je gegevens nodig voor zowel promotie van je product als de betrouwbaarheid voor de bezoekers Account: In de account op de website staan de persoonlijke (bedrijf) gegevens. Naam, adres, woonplaats en land.

Nieuwsbrieven: je kunt je aanmelden voor een nieuwsbrief. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven meer? Uitschrijven is zo gebeurt onderaan de nieuwsbrief zelf. Fraudepreventie: het liefst vertrouwen we de adverteerders en bezoekers. Maar dat is niet altijd mogelijk. Soms moeten we je gegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Zodra er misbruik wordt gemaakt, moeten we dit doorgeven aan overheidsinstanties. Hou het a.u.b. netjes en leuk. Wil je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Je kunt dit doen via je aangemaakte account. Of je laat het ons weten per mail mm(at)marktenmarkten.nl of telefoninsch Meer info op autoriteitpersoonsgegevens. of op Google Cloud en de GDPR