Over MM Partnerberichten 5 grote auto’s voor een marktondernemer

5 grote auto’s voor een marktondernemer

Wanneer je een welvarende marktondernemer bent, dan is het natuurlijk fijn om een grote auto te hebben om je spullen in kwijt te kunnen. Je moet namelijk als marktondernemer veel kilometers maken om op elke markt je spullen te kunnen verkopen. Een goede auto of bus is dus een musthave. Hieronder vind je de handigste, grote auto’s die ideaal kunnen zijn voor jou als marktondernemer.

Volkswagen Transporter

Een Volkswagen Transporter is een ideale bus voor wanneer je een marktondernemer bent. Je hebt namelijk enorm veel ruimte in de auto waardoor je gemakkelijk je spullen kwijt kan in de bus. Verder is de Transporter ook een hele fijne bus om in te rijden en waarmee je veel kilometers kunt maken. De auto rijdt zuinig, het is dus een echte aanrader voor een marktondernemer. Zo kun je deze auto leasen, wat veel voordelen met zich meebrengt. Je bent niet meteen een groot bedrag kwijt voor een bolide en wanneer je zakelijk leaset heb je recht op fiscale voordelen. Deze auto lease je al vanaf 186 euro per maand.

Ford Transit Custom

Deze ideale bus van Ford is erg gemakkelijk om te gebruiken wanneer je een marktondernemer bent. Deze bus heeft een grote laadruimte waar je genoeg spullen in kunt zetten die mee moeten naar de markt. Voor de rest is deze Ford enorm veilig om in te rijden en is ook nog eens comfortabel. Voor een marktondernemer is dit echt de perfecte bus. Kijk eens op 123Lease.nl wat de mogelijkheden zijn om deze Ford Transit Custom te leasen.

Mercedes-Benz Sprinter

Een Mercedes-Benz Sprinter is misschien wel een van de bekendste bussen die marktondernemers gebruiken. Je hebt namelijk een grote laadbak waarmee je gemakkelijk van markt naar markt kunt rijden met alle spullen. Verder kun je ook heel gemakkelijk een Sprinter leasen waardoor je maar een vast bedrag per maand kwijt bent aan de auto. Een sprinter is dus een echte musthave voor marktondernemers.

Opel Vivaro

Een Opel Vivaro is een subtiele bus die heerlijk rijdt. Je kunt gemakkelijk van markt naar markt met deze Opel. Verder heeft de bus ook een grote laadruimte waardoor je veel spullen kwijt kunt in deze bus. Deze bussen rijden over het algemeen ook erg zuinig. Ook deze auto kun je leasen, waardoor je maar een vast bedrag per maand kwijt bent aan een mooie bus die erg handig is voor het marktleven.

Volkswagen Caddy

Een Volkswagen Caddy is een erg fijne auto voor wanneer je niet zoveel ruimte nodig hebt om je spullen in kwijt te kunnen. De auto is over het algemeen heel subtiel en rijdt erg fijn. Je kunt gemakkelijk door de stad rijden met een Caddy dan met een grotere bus.

Lees ook: