Over de markt Beste markt van Nederland

Nederland beste markt

Beste markt van het jaar in Nederland.

Elk jaar wordt bekend gemaakt welke markt - de beste markt van Nederland - is geworden. Deze prijs is een regelrechte eer voor de markt welke deze ontvangen zal. Er volgt voor deze beste markt een goede bovenste beste landelijke marktreclame. Met de markttitel voor "Beste markt" in Nederland mag men een spandoek ophangen en volgt er publicatie op internet en de nieuwsbladen.

Beste Markt van Nederland met de verkiezingen en bijpassende publiciteit voor de titel, de beste markt is een markt eer.

Elk jaar zijn er verkiezingen welke gemeentelijke week-, of dagmarkt De Beste Markt van Nederland gaat worden. Het belang van de verkiezing is om de markt onder de aandacht te brengen van beleidsmakers en het bevorderen van meer professionalisering van de warenmarkten in Nederland. Een speciale marktcommissie maakt in het voorjaar bekend welke markten de winnaars worden.

Er zijn 3 markt grote categorieŽn welke voor de beste markt worden genomineerd:

Grote markten met meer dan 50 marktondernemers.

Middelgrote markten met 30 tot 50 marktondernemers

Kleine markten tot 30 marktondernemers.

De uitslag zal bekend worden gemaakt op de Facebook en website van Hollandse Markten. Finalisten veel succes en markt liefhebbers, veel plezier op de markten! Bezoek de markt welke heeft gewonnen omdat deze markt dan feestelijk aangekleed zal zijn met diverse markt aanbiedingen.

Beste Markt van Nederland Facebook