Organisatie

Markt en Markten is een samenwerking met Nederlands oudste marktenwebsite, de Hollandse Markten. Met marktkennis en expertise sinds 1998, een ervaren markten portal. Vele marktliefhebbers, marktkooplui/standhouders vinden hier informatie over de markt rechtstreeks van de gemeente of prominente evenement organisaties. Onze adverteerders hebben jarenlange ervaring met het organiseren van markten en evenementen!

Deze website over de markt is ontwikkeld voor marktliefhebbers, marktkooplui, standplaatshouders, standwerkers, marktbezoekers, jonge senioren tot zeker 90 jaar, jeugd van 4 tot 18, gemeentes, toeristen, groothandels en de vele boeren, burgers en buitenlui welke de markt graag bezoeken en een prettige band met de markt hebben.

Mocht je een leuke markt in je regio weten welke niet op de marktensite staat. Meld deze dan aan via de marktenregistratie Zo komt er meer markt bezoekend volk naar je markten en geeft je de markt gelegenheid om uit te breiden met standplaatshouders en marktkooplui. Al met al maken we de markt met zijn allen!

advertentie

Het kan altijd gebeuren, met vele duizenden markten welke Nederland rijk is, dat een markt niet meer bestaat of verplaatst is. Laat ons dit weten en het Markt en Markten team zal de markt updaten met de laatste relevante marktinformatie. Het is van groot belang dat de themamarkten publicaties betrouwbaar zijn. Voor uw eigen markt bezoek en dat voor anderen zodat u niet op een lege markt aankomt. Maar zeker ook voor de marktkooplui en standplaatshouders die graag op een markt de handelswaar op een kraam of vanuit de eigen verkoopwagen presenteren en aan jou verkopen. Wilt je een kraam huren of een markt bezoeken? Onze partners en onze organisatie geven alle info die je nodig hebt op onze landelijke markt promotie pagina's.

Vind je een markt waaraan je wilt deelnemen? Neem dan altijd contact op met de desbetreffende organisatie. Zij helpen je graag verder aan een marktkraam of grondplaats. Zij vertellen je ook welke papieren en vergunningen je nodig hebt voor deelname aan deze thema markten. Wil je de markt bezoeken en is het ver weg? Raadpleeg dan altijd de markt organisator om te controleren of de markt nog plaatsvind.

Team Markt en Markten wenst je veel plezier tijdens het bezoek aan de markt in Nederland, BelgiŽ en Duitsland!