Over MM Over Markt en Markten Over Markt en Markten

Zoek een markt, altijd de leukste markten

Bij Markt en Markten vinden we het belangrijk dat onze bezoekers blij, maar zeker vrolijk worden van een bezoek aan de themamarkten van Nederland. Dat begint natuurlijk bij het zoeken naar een sfeervolle markt in de eigen regio. Daarom beloven we dat je bij Markt en Markten altijd de gezelligste markten kunt vinden.

Een belofte is, om originele en serieuze bedrijven, verenigingen, stichtingen, markt commissies, etc. het evenement te laten promoten op Markt en Markten. Wij doen ons best om de gegevens zo vertrouwelijk mogelijk te publiceren.

Om dit waar te maken, hanteren wij een controle systeem waarbij de organisatie ten aller tijden dient te verifiŽren of de markt, het evenement of een uitje wel doorgaat. Elke dag checken we de markten van onze adverteerders met de grootste zorg en controleren daarbij of de markt gepubliceerd kan worden. De terugkoppeling van gemeenten en organisaties met gepast vertrouwen en visa versa zijn daarbij van groot belang. Op Markt en Markten kan men zelf de themamarkten publiceren en onderhouden. Daar maken professionele organisaties graag gebruik van. Organisaties en gemeenten kunnen altijd inloggen op de eigen account en al naar waarheid de markten /evenementen aanpassen en publiceren.

advertentie

Markt en Markten beslist of de markten van deze organisaties in Nederland, BelgiŽ en Duitsland kunnen worden gepubliceerd. Deze markten en evenementen publicatie zie je na goedkeuring direct terug op de Markt en Markten website. Mocht je Ė in een zeldzaam geval - op dezelfde marktdag toch nog bij een van onze adverteerders een markt bezoeken die niet gehouden werd, laat dit ons weten. Ook een organisatie kan te maken krijgen met noodweer op de markt of een speciale gemeentelijke verordening voor verbod voor het houden van een markt op de desbetreffende dag of marktlocatie. Dit noemt men overmacht. Het dient aanbeveling om bij een lange afstand reis naar de markt toch altijd de organisatie te bellen of een markt dan wel of niet doorgaat. Voor niets naar de markt is niet leuk.

De organisatie, markt aanmelder(s) zullen bij diverse overtredingen geen toegang meer krijgen tot de Markten en Markten portal. Het is niet de bedoeling dat marktondernemers misleid worden door valse marktpublicaties. Oplichting praktijken via onze marktservice worden niet getolereerd voor zowel onze trouwe bezoekers, de hardwerkende standplaatshouders en de adverteerders. Bij misbruik zal dan ook altijd aangifte bij de politie worden gedaan.

Wij zorgen voor een betrouwbaar markten platvorm, dat is de MarktenMarkten.NL belofte. Mocht u echter zien dat een markt in uw regio niet meer doorgaat of verplaatst is? Dat kan altijd gebeuren met vele duizenden markten welke Nederland rijk is. Laat ons dit weten en het Markt en Markten team past dit na controle aan.

Dank voor uw medewerking en veel markt plezier gewenst!