Over MM Geschiedenis Markt en Markten Markten met toekomst

Markten van de Toekomst

De markt heeft toekomst, altijd en overal! De Hollandse Markten heeft in enkele decennia menig marktondernemer geholpen aan een goede boterham met dik beleg! Velen bezochten de site met veel plezier en gepast profijt. Hollandse Markten zal helaas langzaam van het markten toneel verdwijnen. Aan alles komt een eind. Echter, elk eind heeft ook een nieuw begin. Markt en Markten gaat het marktstokje overnemen en richt zich op de markt van de toekomst.

Tijd voor de vernieuwde Markt en Marktensite. Een nieuw marktbegin en klaar voor de markten van de toekomst. De markthorizon verbreden naar het mobiele markten informatie tijdperk voor iedereen met passie voor de markt. Daar is waar Markt en Markten jou graag een perfecte service in aanbied. Op het gebied van informatie over de markten in Europa en zo mogelijk zelfs in de wereld. Heb je een idee of kan het beter op deze site? Schroom niet en vertel ons wat je kwijt wilt.

Wij zijn echter een onafhankelijk markt promotie bedrijf. Klachten over een marktorganisatie kunnen we niet in behandeling nemen. Hiervoor dien je de desbetreffende organisaties zelf te benaderen en een oplossing te vinden.

In de loop der jaren hebben wij veel klachten ontvangen. Een markt heeft met vele elementen te maken, ga met elkaar in gesprek en los het marktprobleem gezamenlijk op. Niemand is gebaat bij ontevredenheid, samen kom je er op de markt wel uit. Ons bedrijf heeft geen rol in schadebemiddeling tussen u en de tegenpartij.

advertentie

Welke markt informatie geven we? Markt dagen, markt datum, markt plaatsen, wie organiseert welke markt, wat kost het om een kraam te huren? Markt tijden, markten per dag, hoe lang tot de volgende markt? Markten per week, markten per provincie, markten per maand, markten in het land, thema markten, noem maar op. Voor zover mogelijk markten uit België, Duitsland en meer... Wij gaan ons best doen om jou op je markten te bedienen!

Jaarlijks bezochten meer dan 4.000.000 (4 miljoen) bezoekers per jaar de "oude markten site". Verspreid over diverse landen in Europa en van over de hele wereld wordt de Hollandse Markten nu dagelijks nog veel bezocht. Echter, Wij gaan jou helpen op deze nieuwe marktensite om je markt bezoek nog leuker te maken maar vooral... op zoek naar de beste koopjes en leukste aanbiedingen op de markt! Dit alles zal plaats gaan vinden met de laatste technieken op mobile telefonie en webdesign gebied.

Markt en Markten is een samenwerking met diverse partijen welke een sterke band met de markten in ruimste zin des woord hebben. Deze site zal meer relevante marktinformatie op diverse internet platvormen voor vele marktpartijen gaan aanbieden. Ons bedrijf is een organisatie welke een wereldwijd opererende dienst aanbied. Onder beheer van één team doen wij ons best en met één van de grootste markten sites staan we voor je klaar.

Markten bezoeken of marktkraam boeken? Naar de markt in het weekend of tijdens de vakantie? Markt promotie pagina's op onze site geven de meest relevante marktinfo. Daar kun je direct contact opnemen met de organisatie of gemeente. Welke markt papieren heb je nodig voor markt deelname? Vragen of je een kraam kunt huren of de vraag of de markt nog doorgaat. Marktbedrijven wachten op jou belletje of email. Bij ons op de site, ben je aan het juiste marktadres en zijn wij zijn trots om jou van dient te mogen zijn! Have fun @ the M@rkets!